Noves equipacions i micropatrocinis per al Bàsquet Lestonnac

24/11/2014
Imatge
Imatge
Imatge

El divendres dia 21 de novembre a la tarda es van presentar les noves equipacions de Bàsquet Lestonnac per a la present temporada. Tanmateix es van detallar les condicions per al nou projecte de micro-patrocini dels nostres equips

NOVES EQUIPACIONS

L'equipació oficial del Bàsquet Lestonnac és obligatòria en aquesta temporada per als equips de 2on i 3er de Primària. Els altres equips que juguen competicions escolars, la poden adquirir de forma opcional sempre que vulguin fer-ho, però aquesta decisió ha de ser del 100% dels membres de l'equip, ja que és impossible que part de l'equip jugui amb la nova equipació i part de l'equip ho faci amb la vella.

La samarreta de l'Escola de Bàsquet és obligatòria per als jugadors de P4, P5 i 1er.. A més, aquesta samarreta de l'Escola de Bàsquet, pot ser adquirida voluntàriament per qualsevol altre nen/nena de l'escola i pot ser utilitzada com a samarreta d'escalfament o samarreta interior.

Per a aquest primer any, l'AMPA de l'escola s'ha compromés a fer una comanda als fabricants al preu de 35 € per a l'equipació oficial i 9 € per a la samarreta de l'escola. En els propers quinze dies (és a dir fins al 5 de desembre), podeu fer la vostra reserva de talla i dorsal, els entrenadors i coordinadors us ajudaran a fer-ho.

Des del proper dijous dia 27 de novembre a la tarda, disposarem de diferents talles per a fer les oportunes proves amb els jugadors.

CAMPANYA DE MICROPATROCINI

Tot aprofitant les noves equipacions que s'han presentat, s'anuncia també una campanya de micropatrocini que té com a objectiu el recolzar el Bàsquet Lestonnac, però també als pares i mares dels jugadors de la nostra activitat esportiva estrella.

Les condicions del micropatrocini són:

  1. El micropatrocini se signarà per un periode mínim de 2 temporades (a partir de les quals es renova voluntàriament cada any).
  2. Té com a objectiu el patrocini de com a mínim un equip de bàsquet de qualsevol edat i categoria i té una dotació mínima de 500 € a l'any.
  3. Amb l'import del primer any, l'AMPA gestionarà la compra de les equipacions amb l'estampació de la marca comercial (patrocinador) a la part posterior de la samarreta i d'aquesta manera, els pares i mares dels jugadors que disposin de l'equip patrocinat, NO hauran d'abonar el cost de l'equipació.

En aquests propers 15 dies, els interessats us podeu dirigir a les oficines de l'AMPA i deixar les vostres dades de contacte per tal d'acordar les condicions del patrocini que millor encaixin a ambdues parts.

No dubteu en posar-vos en contacte amb l'AMPA per a qualsevol gestió o consulta relacionada: ampalestonnac@tinet.org