Noves activitats temporals: 1er trimestre

24/10/2014
Imatge

Aquesta n'és la proposta d'activitats per al primer trimestre.
Afanyeu a apuntar-vos-hi!!!!

Aquestes activitats s'iniciaran a partir de la primera quinzena de novembre i finalitzaran a finals de gener. Aquestes activitats són:

  1. INICIACIÓ A L'ESCACS: Dimarts al migdia. Per a alumnes de 1er, 2on i 3er. de Primària.
  2. PINTURA: Divendres al migdia. Per a alumnes de 2on fins a 5è de Primària.
  3. INICIACIÓ AL PATINATGE: Dijous al migdia. Per a alumnes de P4, P5 1er i 2n de Primària. Patinaran en circuit a la zona més propera a la muralla. És necessari portar patins.
  4. CURS D'INICIACIÓ DE CUINA: Dilluns de 17:00 a 19:00. Per a alumnes de 4rt, 5è i 6è de Primària que NO hagin fet el curs de cuina l'any passat.
  5. CURS DE CUINA AVANÇAT: Dimecres de 17:00 a 19:00 per a 6e de Primària i 1er i 2on de ESO.
  6. TEATRE MUSICAL: Horari a convenir segons inscrits, preferiblement de tarda. Dirigit als alumnes de ESO (de dins i fora de la nostra escola). Les classes s'iniciaran a partir del gener i prepararan un espectacle cap a final de curs.

Totes les activitats es duran a terme si existeix nombre suficient d'inscrits i el preu per persona serà d'uns 30 euros per a tota l'activitat, excepte el teatre musical que serà d'uns 75 euros.

Tant l'horari proposat com el preu final podrien patir algun ajustament en funció de les necessitats finals per a dur a terme l'activitat de forma adient.

Us preguem que passeu per les oficines de l'AMPA en horari habitual, per tal d'inscriure-us a aquestes activitats i llistes obertes durant la setmana del 27 d'octubre.