Noves activitats Inici de Curs 2013-2014

11/11/2013
Imatge

Ens adrecem a vosaltres per a informar-vos d'algunes noves iniciatives promogudes per l'AMPA de l'escola i que poden ser d'interès per a vosaltres i els vostres fills.

 

En primer lloc la posada en marxa de diferents comissions de treball que tenen com a objectiu treballar, en profunditat, alguns aspectes relacionats amb el dia a dia de l'escola i que necessiten de la vostra col·laboració desinteressada. Aquestes comissions són:

  1. COMISSIÓ DE GEGANTS PETITS: Es dedicarà a actualitzar el protocol intern que regirà la tria de portants i l'actuació de cadascuna de les sortides que realitzaran els portants i acompanyants de les 2 parelles de gegants petits custodiats a l'escola.

  2. COMISSÓ DE PRÈSTEC DE LLIBRES I ROBA ESCOLAR: Es continuarà treballant aquest concepte tot introduint noves iniciatives que vagin en la línia de la racionalització i re-utilització del material escolar.

  3. COMISSIÓ D'ACTIVITATS PER A FAMÍLIES: Es tracta de donar-hi un impuls molt especial a la proposta d'activitats adreçades als pares i mares, i a les famílies en general, tals com xerrades, sortides, tallers ... En definitiva, tot allò que permeti refermar el sentiment de pertànyer al nostre gran col·lectiu.

Per altra banda, i lligat amb l'esperit d'aquesta última comissió de treball, us proposem la creació d'activitats extra-escolars de caràcter temporal (aproximadament un trimestre) orientades als alumnes, però també a tots vosaltres.

Crearem un conjunt d'activitats extra-escolars per al primer i segon trimestre de l'any 2014, dels quals ja us tindrem degudament informats, i que s'organitzaran d'una manera semblant a les activitats extra-escolars de caràcter anual, que ja venim promovent a l'inici de cada curs.

De tota manera, hem decidit proposar-vos tres activitats extra-escolars noves que s'iniciaran a partir de la setmana del 18 de novembre fins a la setmana del 23 de desembre. Aquestes activitats són:

  1. MODERN-JAZZ. Alumnes d'entre 2on i 6è de Primària. Dimarts de 6 a 7. És un tipus de dansa que engloba molts estils de ball (musical, funcky, claqué, etc). Es va crear als Estats Units a principis del segle XX, i no ha parat d'evolucionar, també gràcies a la influència dels nous estils de música. Fa servir principalment la tècnica clàssica i l'expressió corporal i teatral. És un tipus de ball molt més enèrgic, on interpretem i alliberem al màxim els sentiments.

  2. CUINA DE NADAL: Pares i mares de l'AMPA. Dijous de 7 a 8. Mirarem de cuinar alguns dels plats més típics de la cuina d'aquesta temporada per tal de portar a taula un menú complet que faci les delícies dels vostres familiars i amics.

  3. CURS DE FOTOGRAFIA: Pares i mares de l'AMPA i alumnes de Batxillerat. Dimecres de 7 a 8. Descobrirem els aspectes més importants de la fotografia i sortirem a fer fotografies per la Part Alta. Cal portar una càmera tipus Reflex i moltes ganes d'aprendre.

Totes les activitats es duran a terme si existeix nombre suficient d'inscrits i el preu per persona serà d'uns 15 euros per a tota l'activitat. Tant l'horari proposat com el preu final podrien patir algun ajustament en funció de les necessitats finals per a dur a terme l'activitat de forma adient.

Us preguem que passeu per les oficines de l'AMPA en horari habitual, per tal d'inscriure-us a aquestes activitats durant la setmana del 11 de novembre.

Us hi esperem!.