Noves activitats 2on trimestre

07/02/2015
Imatge

Us presentem el seguit de propostes d'activitats per a alumnes en aquest segon trimestre de 2015

1. ACTIVITATS DE PATINS I PINTURA: Donat la bona acollida d'aquestes dues activitats, es proposa la seva continuïtat fins a finals d'any, en els mateixos horaris com fins ara.

Tanmateix s'obre una llista per a aquells alumnes nous que s'hi vulguin incorporar a partir d'ara. El fet que els nous s'hi puguin finalment incorporar, depèn del nombre final de participants, i per tant es resoldrà per rigorós ordre d'inscripció.

2. NOVA ACTIVITAT DE PATINS: Us proposem el fer un nou grup de patins per a alumnes de 5è i 6è de Primària.

3. ACTIVITATS DE BASQUET-P3 i DANSA-P3: Aquest any i per a donar-hi compliment a una de les sol·licituds que ens heu fet arribar, obrim les activitats extraescolars als alumnes de P3: Bàsquet-P3 i Dansa-P3. Tots els interessats podeu passar per el despatx de l'AMPA a inscriure-us a qualsevol de les dues activitats que s'iniciaran tant bon punt hi hagi un grup mínim d'alumnes fins a final de curs.

4. TALLER DE ROBÒTICA: Adreçat als alumnes de 2on fins a 5è de Primària. Es tracta d'un taller on els alumnes construiran el seu primer robot amb peces de LEGO. Consta de 4 sessions a organitzar-les en diferents grups reduïts. De moment es convoca una llista oberta i l'horari i el preu definitiu es proposarà en reunió informativa. Inscripcions obertes fins al dia 20 de febrer.

5. CURS DE CUINA AVANÇADA: Recuperem l'activitat de Mastercheff i ho obrim a alumnes de 1er, 2on i 3er de ESO, juntament amb els que van cursar el primer curs l'any passat. Properament us convocarem a una reunió informativa per a explicar-vos el contingut del curs i les novetats ... però enguany prepareu-vos per a fer rebosteria, guisats i arrossos o pasta.

Esperem que us agradin!.