Les Comissions de Treball de l'AMPA comencen a caminar

29/01/2016
Imatge

Durant les properes setmanes les comissions de treball de l'AMPA començaran a treballar diferents propostes per a ser debatudes i aprovades a la Junta Directiva de l'AMPA. Participeu-hi.

Les comissions que es constitueixen són:

COMISSIÓ DE LA FESTA DELS PARES: Treballarà el format, la dinàmica i en proposarà la data per a celebrar la gran festa de les families de la nostra escola. Una gran iniciativa que podria arribar a convertir-se en una gran jornada de germanor i gresca per a tothom.

Responsables: Eva Artigas, Mapi Salas, Irma Tarrés, Guillem Alvarez

COMISSIÓ DE LES JORNADES ESPORTIVES: En treballarà les activitats i la dinàmica de les XXXI Jornades esportives i IV mostra d'activitats extra-escolars.

Responsables: Adolf Iglesias, Ramon Mestre, Pili Berenguer, Laura Bernal

COMISSIÓ DE PRÈSTEC DE LLIBRES I ROBA ESCOLAR: Buscarà noves iniciatives per a l'intercanvi de material escolar entre alumnes i famílies

Responsables: Cèlia Navarro, Adolf Iglesias, Josep maria Galià

COMISSIÓ D'ACTIVITATS PER A FAMÍLIES: Proposarà un seguit d'activitats per a families com excursions, visites guiades, caminades, etc...

Responsables: Carlos Cabré, Pili Màrmol

L'assistència a les comissions de treball és totalment voluntària i lliure i sol representar un parell de trobades. Per tal d'apuntar-s'hi, passeu per les oficines de l'AMPA a formalitzar-ho en horari habitual.

Us hi esperem!.