L'AMPA Lestonnac-L'Ensenyança es desplaça al Teatre Victòria de Barcelona

09/03/2015
Imatge

Un cop fetes les pre-inscripcions a la llista oberta per tal d'assistir al teatre a Barcelona, fixem les condicions per a participar-hi.

TEATRE VICTÒRIA
DATA: 25 d'abril de 2015
FUNCIÓ: MAR I CEL (Dagoll Dagom)
HORA: 17:30
PREU: 40 € adults i 35 € menors de 14 anys

Hem reservat les places de tots els que vàreu fer la pre-inscripció en el seu moment, un total de 90, i hem calculat un preu el més assequible possible que inclogui l'entrada a l'espectacle i el transport (anada i tornada) en autocar.

La Jornada començarà al voltant de les 12:00 del migdia i acabarà cap a les 22:00 hores al Passeig de Sant Antoni (davant el Palau de la Diputació).

Quan arribem a Barcelona gaudirem d'una estona per a dinar allà on lliurement escolliu (podeu portar entrepans o picnic) i més tard anirem junts al teatre. En finalitzar la funció, marxarem tots junts cap a Tarragona.

L'operativa de pagament i reserva de localitats serà per rigorós ordre d'inscripció i de la següent manera:

Tots aquells que tingueu la pre-inscripció feta i hi esteu interessats en participar-hi, passeu pel despatx de l'AMPA per tal de formalitzar la inscripció i el pagament segons el nombre de places que teniu. ATENCIÓ!: ho heu de fer fins al proper 27 de març. Moment en què alliberarem les places que no hàgiu reservat.

Tots aquells que volgueu participar-hi i no esteu pre-inscrits, entrareu en una llista especial a la que assignarem les places disponibles en funció de la reserva realitzada. Novament us informem que ho farem per ordre d'inscripció, per tant us recomanem que us apunteu quan abans, per tal d'assegurar-vos una bona plaça de la llista d'espera.

Us esperem a tots!.