Invitació Gremi de Pagesos de Tarragona

25/02/2013
Imatge

EL PARE ENRIC PUIG JOFRA, S.J. PRESENTARÀ, EL PROPER DIJOUS DIA 28 A LES 20 HORES, A L'ESGLÉSIA GÒTICA DE SANT LLORENÇ, L'OPUSCLE DE LA SETMANA SANTA EDITAT PEL GREMI DE PAGESOS DE TARRAGONA

 El Pare Enric Puig ha estat la persona escollida per a la tradicional presentació de l'Opuscle/Programa de la Setmana Santa del Gremi de Pagesos. El Pare Puig té una densa trajectòria en el món de l'educació i l'Església diocesana. És Jesuïta, mestre i llicenciat en Pedagogia. Ha estat Director de l'Escola de l'Esplai de Barcelona, Secretari General de la Coordinació Catalana de Colònies, Casals i Clubs d'esplai, membre de la Taula de Joves de Catalunya, Director General de Joventut de la Generalitat, Secretari General-Canceller de l'Arquebisbat de Barcelona, Director de l'Escola Tècnica Professional del Clot, Rector de la Comunitat Cristiana de Sant Pere Claver-el Clot i Coordinador diocesà de la visita del Sant Pare Benet XVI a Barcelona.

Actualment és Secretari General de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, membre del Consejo Escolar del Estado, President del Patronat de l'Institut Químic de Sarrià, Vicepresident del Patronat de la Fundació Universitat Ramon Llull i Consiliari de la Fundació Pere Tarrés entre d'altres.
El Pare Puig efectuarà, prèviament, una breu reunió amb la Junta de Govern del Gremi i signarà en el llibre d'Honor.
 
De moment, han confirmat la seva assistència, entre d'altres, els Srs. Jordi Jané (Vicepresident del Congrés de Diputats), Albert Vallvé (Vicepresident de la Diputació), Jordi Sierra (Subdelegat del Govern) i Frederic Adán (President del Consell Comarcal del Tarragonès), Anton Ballvé(Delegat d'Agricultura) i un representant municipal.
 
Durant l'acte es lliuraran les tradicionals distincions "Amics del Sant Sepulcre"  instituides l'any 2009 i que enguany han recaigut en els Srs.:
 
    Jordi Mallol. President del Gremi de Marejants.
    Fernando Vizcarro. President del Col·legi Oficial de Metges.
    Romà Cunillera. Pressident de l'Associació de Veterans del Club Gimnàstic.
 
També es lliurarà la medalla del Gremi (dissenyada per l'arquitecte i soci Josep M. Jujol) a les Bandereres de la processó del Divendres Sant:
 
    Carme Blanco. Sant Sepulcre.
    Laura Castel. La Pietat.
 
En acabar l'acte hi haurà una breu actuació coral de música religiosa a càrrec de representants de l'estudi de Música (Anna Cusell, Carlota Tàpias i David Giménez).
 
Documents relacionats: