Inscripcions obertes per a les noves activitats temporals

31/03/2016
Imatge

Activitats extraescolars temporals des de 1er de Primària a 3er de ESO ... omple els migdies!!!

Per a aquest tercer trimestre de l'any es proposa el següent:

1. ACTIVITAT DE PATINS: Us proposem un nou grup de patins per a alumnes de P4 fins a 4rt de primària, els dijous al migdia des del dia 11 d'abril fins a final de curs. Un cop tancada la inscripció s'assignaran alumnes en horari de 13:00 a 14:00 i d'altres de 14:00 a 15:00 hores.

2. CURSET DE JUMPING CLAY: Jumping Clay és un material artístic de colors fàcil de manipular, amb el qual s'hi poden crear figures i objectes 2 i 3D molt creatius. Un cop s'eixuga, el producte no pesa i pot utilitzar-se per a crear experiències i escenaris de tota mena. En aquests tallers aprendrem a realitzar figures que augmentaran de dificultat amb el temps. Activitat de dimarts al migdia en 2 grups per a alumnes de 1er de Primària fins a 3er de ESO. Es durà a terme durant el mes de maig.

3. TALLERS DE ROBÒTICA: En dos grups els dimecres al migdia per a alumnes de 2on de Primària fins a 3er de ESO. Es tracta d'un taller on els alumnes construiran el seu primer robot amb peces de LEGO. Els més grans hi faran la programació informàtica per a comandar-lo. Consta de 6 sessions des del dia 13 d'abril.

5. MÀGIA DES DE L'ESCOLA: Mitjançant aquest taller d'iniciació, els participants coneixeran el món de la màgia des d'una vessant pràctica i estimularan la seva imaginació, tot descobrint els seus fonaments bàsics. Dirigit a alumnes des de 4rt de Primària fins a 3er de ESO Es programaran 6 sessions de treball els divendres al migdia en 2 grups, des del dia 15 d'abril.

Els participants a totes aquestes activitats, realitzaran una mostra dels seus treballs, durant les Jornades Esportives i Mostra d'activitats extra-escolars que organitza l'AMPA.

Les inscripcions es formalitzaran fins al dia 7 d'abril i seran per rigorós ordre d'arribada. Els preus de cadascuna d'aquestes activitats estan publicats en escrit a la Plataforma escolar. Podeu informar-vos i inscriure-us a les oficines de l'AMPA

Us hi esperem!!!