Convit a la Ballada de Gegantons a Barcelona

27/01/2014
Imatge

La Coordinadora de Geganters de Barcelona convida a la Ballada de Gegantons i altres elements festius infantils el proper dia 8 de febrer, en el marc de les Festes de Santa Eulàlia de Barcelona.

Unes Festes que Barcelona vol dedicar als més petits de la casa, especialment perquè ells en  siguin  els  protagonistes.  Per  una  tarda  ells  seran  els  qui  ballaran  a  la  plaça  de  Sant Jaume dalt l’escenari.

Enguany  la  Coordinadora  celebra  els  seus  30  anys  de  vida  organitzant  una  Ballada actualitzada  però  que  manté  viu  l’esperit  que  la  va  fer  néixer:  que  els  nens  i  nenes gaudeixin al màxim d’un món de cultura popular fet a mida.

La  idea  de  l’acte  és  que  un  seguit  de  colles  amb  gegantons  tradicionals  i  d’especial rellevància  al  seu  territori  puguin  lluir‐se  acompanyats  per  les  colles  de  la  nostra  ciutat. Cadascuna d’elles mostra en el seu ball la seva manera de fer, la seva estètica, singularitats i les seves músiques tradicionals.

S'adjunta el plànol de recorregut i el programa de l'event.

S'habilitarà un autocar per a realitzar el desplaçament a la Ballada (anada i tornada), per als portants i les seves famílies. Les places sobrants, seran ocupades per a qui ho desitgi, per rigorós ordre de sol·licitud.

Podeu passar per les oficines de l'AMPA per a reservar la vostra plaça, en horari habitual.