Celebrem la Diada de Sant Jordi

08/04/2014
Imatge

Aquest any per Sant Jordi ... sortim al carrer!!!!

Us notifiquem que, fruit del treball de la Comissió de Préstec de Llibres i roba escolar, neix una nova activitat de col·laboració amb l'escola, que des de l'AMPA estem molt il·lusionats d'engegar.

Aquesta activitat està orientada a INFANTIL I PRIMÀRIA, però poden participar també alumnes d'ESO i de BATXILLERAT, i té l'objectiu de sensibilitzar encara més el fet de tenir cura del material didàctic i escolar en general, i dels llibres de lectura en particular, per a fomentar la reutilització d'aquests com un valor personal molt important.

Es tracta d'una jornada d'intercanvi de llibres de lectura, tot utilitzant la força de la nostra Diada de Sant Jordi. Aquell dia, hi col·locarem unes paradetes de llibres a la sortida de l'escola, a la Plaça de l'Ensenyança, a partir de les 16:30, però no hi vendrem cap llibre, els lliurarem a tots els alumnes que hi participin.

El nostre objectiu és que tots els alumnes tinguin un llibre per Sant Jordi. Per tal d'aconseguir-ho, necessitem que totes les famílies s'impliqueu amb la iniciativa d'una forma molt contundent.

Teniu una circular que explica la dinàmica de la jornada a la plataforma de l'escola.