Anem al Teatre a Barcelona ... tots hi sou convidats!

07/02/2015
Imatge

Impulsem una nova activitat adreçada a totes les famílies i amics de mares i pares d'alumnes de la nostra escola.
Apunteu-vos!!!!!!!

Aquesta proposta ens il·lusiona d'una forma molt especial: es tracta d'organitzar un viatge a Barcelona un dia de cap de setmana del mes de març, per a veure una obra de teatre o un musical en sessió de tarda i aprofitar per a fer una jornada de germanor per a famílies senceres. L'AMPA gestionarà el transport i l'entrada a l'espectacle, per a d'aquesta manera, mirar d'aconseguir un descompte de grup i un preu global ben ajustat. La Jornada començarà cap a les 13:00 del migdia a Tarragona i finalitzarà en acabar la funció, amb el viatge de tornada. La idea és compartir un dinar informal amb entrepans o similar tots junts en un parc de la ciutat i tot seguit anar cap al teatre. L'únic requisit per a participar-hi és el que almenys un dels participants de la família sigui associat de l'AMPA. L'activitat doncs, és oberta a tots els que hi vulguin participar i que tinguin un lligam amb la nostra escola.

Necessitem conèixer els interessats en participar-hi tan aviat com sigui possible, per a la qual cosa hi haurà una llista oberta a Porteria, on us podeu inscriure vosaltres mateixos quan vulgueu i fins el proper dia 20 de febrer. D'aquesta manera disposarem del temps suficient per a fer els preparatius necessaris, això és: fixar el dia, concertar el transport i ... triar l'espectacle.
Recordeu!!!! ... el més important és passar una jornada de germanor tots junts, i enfortir el sentiment de pertànyer a la nostra comunitat.