Activitats de l'últim trimestre del curs

30/04/2014
Imatge

ACTUALITZAT!!!: Reunió informativa Patinatge dijous dia 8 de maig a la Sala d'audiovisuals, cap a les 17:05 hores

Ens adrecem a vosaltres per a informar-vos de les activitats extra-escolars de caràcter temporal que us oferim per al 3er trimestre que s’iniciaran a partir d’aquest mes d’abril

  1. CURS INTENSIU DE PATINATGE EN LíNIA EN FAMíLIA: Alumnes des de 1er de primària fins a 4rt de ESO. Els alumnes aprendran els coneixements bàsics del patinatge en línia. El curs és de 4 dies en sessions de 2 hores cada dia. S’impartiran els dissabtes o diumenges al matí dels mesos d’abril, maig i juny. Les dates es confirmaran en una reunió amb tots els inscrits.
  • Sessió 1. Posició bàsica de seguretat. Seure, tombar-se i aixecar-se en patins. Moviments amb impulsos i passos curts. Frenades i girs.
  • Sessió 2. Moviment i tècnica de puntada lateral. Transicions endavant i enrere. Equilibri a un peu. Desnivells.
  • Sessió 3. Iniciació als salts. Iniciació a frenada en “T”. Girs ràpids i frenada ràpida i repàs de tot el que s’ha aprés. Preparació de la ruta.
  • Sessió 4. Ruta urbana personalitzada, segons el nivell del grup amb monitors i patinadors del Nàstic per recolzar i ajudar als alumnes.

Preu de l’activitat: inclou les 3 sessions de 2 hores i una ruta urbana.

Adult 30€ Parella 50€ Infants 15€

  1. TALLERS A MIDA A L’IDIL·LIC. Carrer Santa Anna, 2 de Tarragona. El taller es durà a terme al local de carrer Santa Anna, una tarda a escollir, de dilluns a divendres de 5 a 8. Cal portar als nens al local i desprès anar-los a buscar a les 8 quan s’acabat el taller. El taller inclou l’activitat a desenvolupar i el berenar.

Us proposem els següents Tallers a escollir:

  • Taller 1. Ganxet, Trapillo o mitja. 30€ (de 8 a 12 anys)
  • Taller 2. Ninots de feltre. 30€ (de 8 a 12 anys)
  • Taller 3. Decoupage. Decoració d’objectes i mobles amb papers estampats. 30€ (de 6 a 8 anys)
  • Taller 4. Manualitats per infants. 30€ (de 6 a 8 anys)

Totes les activitats es duran a terme si existeix nombre suficient d’inscrits.

Us preguem que passeu per les oficines de l'AMPA en horari habitual, per tal d’inscriure-us a aquestes activitats durant la setmana del 7 d’abril. Un cop definits els inscrits celebrarem una reunió informativa per tal de fixar els dies i horaris per iniciar les activitats.