Activitats per al segon trimestre

13/01/2014
Imatge

Aquestes són les activitats extra-escolars de caràcter temporal que us oferim per a aquest 2on trimestre que s'iniciaran a partir de la setmana del 20 de gener fins a la setmana del 24 de març.

  1. CURSET DE CUINA: Alumnes des de 5è de primària fins a 4rt de ESO. Els alumnes aprendran algunes nocions bàsiques de cuina, que els convertiran en els MASTERCHEF JUNIOR de la nostra escola!!!!
  2. DANSA: Alumnes des de 2on fins a 6è de primària. Al final d'aquest curset, els alumnes ballaran el ball SURF'S UP de la pel·lícula TEEN BEACH MOVIE!!!
  3. COSTURA: Alumnes des de 3er de primària (poden fer-se acompanyar dels seus pares i mares). L'objectiu d'aquest curs és el de confeccionar la seva pròpia i original DISFRESSA DE CARNAVAL.
  4. CUINA JAPONESA: Pares i mares, i alumnes de batxillerat. S'ensenyaran les tècniques per a preparar SUSHI, SASHIMI, TAKOYAKI, etc...

Totes les activitats es duran a terme si existeix nombre suficient d'inscrits i el preu per persona serà aproximadament d'uns 25 euros per a tota l'activitat, tot i que el preu final pot patir algun ajustament en funció de les necessitats finals per a dur-la a terme de forma adient.

Us preguem que passeu per les oficines de l'AMPA en horari habitual, per tal d'inscriure-us a aquestes activitats durant la setmana del 13 de gener.

Un cop definits els inscrits celebrarem una reunió informativa per tal de fixar els horaris i iniciar les activitats.

Consulteu aquesta web per tal d'estar informats sobre el desenvolupament d'aquestes iniciatives:

Esperem que us agradi!.