1a. Jornada d'intercanvi de roba escolar

03/06/2013
Imatge

Us informem d'una nova iniciativa de l'AMPA, sorgida com a conseqüència del treball de la Comissió de Préstec de llibres i roba de l'escola, programada per al dissabte dia 15 de juny.

L'objectiu d'aquesta activitat orientada a totes les famílies de l'escola, és la de facilitar la reutilització de material de l'escola que inclou: xandalls, samarreta de gimnàstica i pantaló curt, sabatilles de gimnàs, bates (tant de classe com de menjador) i equipacions dels equips de bàsquet de l'escola, de totes les mides i per a tots els cursos.

Serà una jornada de to distès on a banda d'oferir aquell material del què disposeu i ja no utilitzareu més i d'endur-vos el que sí que us convé, aprofitarem per a passar un temps junts a l'escola.

 

Per al correcte desenvolupament de la Jornada, us demanem la vostra ajuda desinteressada com a voluntaris de la Jornada, per al que us sol·licitem que ens ho comuniqueu mitjançant correu electrònic ampa@ampalestonnac.net o directament a les oficines de l'AMPA, en horari habitual. Haureu d'estar presents el mateix dia de la Jornada a les 9:00 del matí i fins a la fi de la mateixa.

 

Esperem que la Jornada sigui tot un èxit i es pugui anar celebrant amb caràcter anual, la qual cosa depèn exclusivament de tots vosaltres.

Us hi esperem!.