Bàsquet

Imatge

Activitat adreçada a l'alumnat de P-4 fins a 2n de Batxillerat, en horari de tarda.

L'activitat extraescolar de bàsquet és una activitat esportiva organitzada des de fa molts anys per l'AMPA. Compta, per tant, amb una gran tradició a l'escola i és coneguda pels bons resultats obtinguts any rere any en les diferents competicions en les que participem.

Es té en compte la competició però per sobre de tot la formació en la disciplina i l'esport d'equip.

Cal destacar també que comptem amb un equip de pares i un altre de mares de l'escola, i sempre que algú estigui interessat en formar-ne part pot passar per l'AMPA a apuntar-s'hi.

Aquesta activitat compta amb dues diades organitzades des de l'AMPA com són la Trobada de Nadal d'Escoles de Bàsquet i les Jornades Esportives al mes de maig. En àmbdues convidem diferents equips de la comarca i gaudim plegats d'uns dies molt entranyables per tal de promoure el bàsquet i altres esports entre joves i petits acompanyats de familiars i amics.

Horari

Segons grup de dilluns a divendres a les tardes i partits tots els dissabtes a partir de 3r de primària.

Els alumnes més petits participen puntualment en diferents jornades esportives organitzades tant per la nostra escola com per d'altres.

Els pares fan els seus entrenaments els dilluns de 20 a 21h a la nostra escola i les mares els dimecres de 20 a 21h a l'Escola Cèsar August de Tarragona.

Observacions

Cal portar roba còmoda per a la realització de l'activitat tot i que cal comprar l'equipació de cada equip per als partits a la botiga Esport Catedral (podeu veure aquest material esportiu i el seu preu a la web del basquet Lestonnac).

Coordinadors d'entrenadors

Jose Ramírez i Joan Boronat.

Responsables de l'Activitat a l'AMPA

Ramon Mestre, Carlos Cabré i Josep maria Galià.