Actitvitat Temporal: Curs de cuina Petit CHEF

Imatge

Activitat temporal de cuina adreçada al mes petits. Els assistents podran aprendre les tècniques culinàries
més bàsiques i anar progressant de forma progressiva fins arribar a elaborar de forma autònoma diferents receptes

Els petits xefs manipularan i jugaran amb els aliments introduint el concepte de cuina saludable, equilibrada i de mercat. També aniran aprenen diferents tècniques de cocció, talls i elaboracions sota la supervisió i indicacions del nostre XEF. Una gran oportunitat perquè els petits Xefs desenvolupin aquell potencial amagat que porten dins.

El curs està estructurat en 4 sessions de 2 hores cada sessió on es treballaran diferents receptes de la mateixa temàtic, per exemple; Farina i masses. Durant les 4 sessions es treballaria el pa, la massa de la pizza, pasta i pastetes.

Exemple d’una sessió: Hamburgueses. Realitzaríem el pa i el cauríem en forma d’hamburguesa, tallaríem tots els ingredients. També realitzaríem el Ketchup natural i berenaríem tot junts.

Totes les formacions es realitzarien a les instal·lacions situades en les antigues cuines del Hotel Royal Tarraco al carrer de les arcades s/n de Tarragona ciutat. El desplaçament correria a càrrec de l'alumne, tot i que podria existir la possibilitat de concertar algun acompanyant.

Organitza: Royal Tarraco

Horari de dijous de 17:30 a 19:30 durant 4 sessions als mesos de Març i Abril