Presentació

Imatge
Imatge

Bàsquet Lestonnac... Història del nostre esport integrada a la nostra ciutat

El bàsquet a l'escola Lestonnac l'Ensenyança és el tret característic i l'esport per excel·lència a la nostra entitat. Es vé practicant des de fa molts anys i sempre amb la il·lusió i l'element integrador de l'esport al capdavant que caracteritza la mentalitat de la nostra escola.

L'educació en els bons hàbits, l'adopció de valors, el treball i l'esforç són els signes d'identitat de tots els equips de l'escola, fet que ha arribat a portar el nom de l'escola i Tarragona a competir a nivell català contra equips de la talla del FC Barcelona en nois o del CB Cornellà en noies degut a la constància i al companyerisme que s'absorbeix al jugar a l'escola.

Avui en dia i vist la realitat que ens trobem intentem continuar transmetent els mateixos valors d'esforç i treball juntament amb la diversió i l'amistat tant als més petits com els més grans, fet que ens ajuda a competir com escola en totes les categories tant d'àmbit local com provincial i tenir una de les pedreres més importants del bàsquet tarragoní.

Amb tot això, esperem que la web sigui del vostre gust i pogueu veure les notícies, fotos i altres enllaços de cada equip i juntament passar una bona estona navegant.

1,2,3 LESTONNAC